Suuntarit

Sijoitetut suuntarit antavat merkkiääneillä suunnan niin että voit kepitellä oikeaan suuntaan. Kannettavalla pienellä lähettimellä voit käynnistää ja sulkea suuntaänen tarpeen mukaan. Yrecan radioohjatuissa suuntareissa säätönupit suuntaäänelle ja kanavan valinalle on sisä- tai ulkopuolella. Suuntaääni koostuu merkkiääneistä - niiden pituus, korkeus ja voimakkus voidaan säätää, niinkuin merkkiäänien välisten taukojen pituus.  Suuntaäänen pituus valitaan ajastimella. Suuntaäänen voi myös sulkea painamalla lähettimen painiketta toisen kerran. Suuntarit vievät hyvin vähän virtaa. Suuremmat mallit toimivat vuoden vakioparistoilla. Suuremmissa suuntareissa on kiinnityslaatta takapuolella - siis valmiit seinä- tai tolppaasennukseen. 

521   Säätönupit sisäpuolella. 
Paristonvaihto kerran vuodessa.

522  Toimii paristoilla ja muuntajalla. Säätönupit sisäpuolella. Paristonvaihto kerran vuodessa. Ulosotto torvikovaääniselle. 

 

523   Säätönupit sisäpuolella. Paristonvaihto kerran vuodessa. Ulosotto torvikovaääniselle.  

 

E525 Näyttö- ja koesuuntari. Säätönupit ulkopuolella.

E531    Paristonvaihto joka toinen vuosi tai voimakkaampi suuntaääni. Paristot muovilaatikossa ja elektroniikka alumiinilaatikossa.

 

574 Kokonaan alumiinistä. Säätönupit nostettavan suojakaton alla. Neljä RL20 paristoa vaihdetaan kerran vuodessa.

 

 

E571 Kokonaan alumiinistä. Säätönupit nostettavan suojakaton alla. Kuusi RL20 paristoa vaihdetaan kerran vuodessa. 

 


Kannettavat suuntarit

276 Uusi malli.
Uudessa paristossa jännite on 1,5 volttia. Kun jännite on laskenut 1.3-1.4 volttiin niin paristo kasotaan normaalitapauksessa olevan tyhjä.  Tämä suuntari toimii vielä kun jokaisessa paristossa on vajava 1 voltti. Suuntarin reunassa on kytkin millä voi panna suuntarin ääntämään
jatkuvasti. Tämä lisää käyttömahdollisuuksia. Suuntaäänen säätönupit on kannen alla, niinkuin kanavanvalintaratti.
Hinta 


 

.

276-EH Kannettavan suuntarin
Ulosotto torvikovaääniselle.

Pienet suuntarit - laukku- ja taskumallit

 

285 Taskumalli. Neljä R03 paristoa. Suuntari ääntää niin kauan kun lähettimen painiketta painetaan.

Ladattava suuntari

261Säätönupit suuntaäänelle ja kanavan valinnalle kannen alla. Ladattavat paristot. Noin 800 tunnin käyttöaika joka ladauksella.
Signaalisuuntari

S295 Signaalisuuntari ääntää niin kauan kun lähettimen painiketta painetaan. Signaalisuuntaria voi käyttä tavallisen suuntarin kanssa. Sointu kahdesta eri suunnasta mahdollistaa tarkemman paikallistamisen. Neljä RL20 paristoa vaihdetaan kerran voudessa.

E290 Kannettava suuntari laukkuihiin ja harrastuksiin. Suuntari ääntää niin kauan kun lähettimen painiketta painetaan

 

Puhuvat suuntarit (signaali

Sopiva kouluun ja bussin pysäköintipaikalle

555 Puhuva suuntari antaa tietoa valitusta kohdasta. Suuntarissa on myös signaalilähetin. Tämä tarkoittaa sitä että puhuttu viesti voidaan vahvistaa signaaleilla - esimerkiksi kaksi lyhyä signaalia, sitten puhuttu viesti ja sitten vaikka uudestaan joku signaali. Seuraava suuntari voi aloittaa kolmella signaalilla ja niin edelleen. Tällä lailla suuntarit voi helpolla erottaa toisistaan. Tietysti joka suuntari silti pannaan toimiivaan eri kanavalla.  Sopii ertyisen hyviin kouluihiin. Paristoilla toimiva. Neljä RL20 paristoa vaihdetaan kerran vuodessa.

556 Puhuva suuntari. 
 

 

 

E561Puhuva suuntari. kokonaan alumiinistä. Säätönupit nostettavan suojakaton alla.

336 Kannettava puhuva suuntari.  

336-EH Kannettava puhuva suuntari. 
Ulosotto torvikovaääniselle.

Suuntari ja puhuva suuntari

Suuntaääni johtaa tavoitteeseen, sitten puhuttu viesti. Suuntaääni säädetään tavallisesti ja puhe on helppo tallentaa. Suuntaääni toistuu joka kerta kun sitä lähettimellä käynnistetään. Kun lähettimen painiketta painetaan toisen kerran niin puhuttu viesti kuuluu.

E581 Kokonaan alumiinistä. Paristoilla toimiva.

E400 Muuntajalla tai aurinkolla ladattavat paristot.

Starti sivu